Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد کاظم نسب، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا با اشاره به خبر اجرایی نشدن خرید گندم در بورس کالا برای سال آینده، گفت: کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اقداماتی که موجب می‌شود گندمکاران دیرتر به پول خود برسند و به این علت در سختی قرار بگیرند مخالف است. قطعا بعد از بررسی لایحه بودجه در مجلس، کمیسیون کشاورزی به صورت جدی به این مسئله ورود می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که وزارت کشاورزی در پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران مشکل داشت و قرار بود از طریق تامین مالی در بورس کالا این مشکل تا حدود زیادی مرتفع شود ، گفت: به نظرم با عدم استفاده از بورس کالا در خرید گندم در سال آینده ، قطعا پرداخت مطالبات گندمکاران با مشکلات بیشتری پرداخت خواهد شد. همین امسال هم مشکل ایجاد شد و اگر برای سال بعد تدبیری اندیشیده نشود، مسئولان باید پاسخگوی بی تدبیری باشند. اعضای کمیسیون کشاورزی مصمم هستند به هر نحو ممکن مشکل تاخیر در پرداخت مطالبات گندمکاران مرتفع شود. در این میان قطعا یکی از ابزارها بورس کالا است. قطعا ما در اولین جلسه کمیسیون کشاورزی این موضوع را بررسی می‌کنیم.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تاکید کرد: من با خرید گندم در بورس کالا  کاملا موافق هستم و این کار اقدام خوبی است. از طریق بورس کالا، پرداخت پول به کشاورزان آسان‌تر انجام می‌شود و باید از هر ابزاری که موجب پرداخت آسان‌تر مطالبات کشاورزان می‌شود، استفاده کنیم. بورس کالا ابزار مناسبی است و می‌تواند راهگشا باشد.

کاظم نسب ضمن تاییداین که اگر وزارت کشاورزی از بورس کالا استفاده نکرد، مسئول پیامدهای آن در سال بعد است، افزود: کشاورز قشری است که با زحمت بسیار در حال تولید است و باید برای تولید کشاورز ارزش قائل شد. لذا دولت و وزارت کشاورزی باید برای خرید محصولات کشاورزان از همه ابزارهای ممکن استفاده کنند تا شرمنده کشاورزان نشویم. با توجه به کسری بودجه، وزارت کشاورزی همین امسال برای پرداخت مطالبات گندمکاران مشکل داشت. سال آینده احتمالا مشکلات، بیشتر هم می‌شود. با توجه به کسری بودجه دولت و با عنایت به این که پرداخت پول در بورس کالا با  سرعت بالایی انجام می‌شود، چرا قصد دارند استفاده از بورس کالا برای سال آینده منتفی کنند؟

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۴۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد

‌به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فاضلی هریکندی در بازدید از بیمارستان امام خمینی (ره) و دیدار با مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره سازمان سلامت کوثر و کارکنان این بیمارستان گفت: بیمارستان امام خمینی (ره) کرج تا سال ۱۴۰۰ و پس از چندین سال توقف فعالیت به دلیل برخی اشکالات قانونی در روند واگذاری و اقدامات پس از آن، بلاتکلیف بود.

رئیس کل دادگستری استان البرز مطرح کرد: تعطیلی این بیمارستان بزرگ علاوه بر توقف ارائه خدمات پزشکی، مشکلات متعددی را در زمینه مطالبات پرسنل و بازنشستگان ایجاد کرده بود که با ورود دادگستری کل استان البرز و همراهی استاندار سابق و فعلی و حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان در مرداد ماه ۱۴۰۰ با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را از سر گرفت.

وی با اشاره به تاریخچه ۲۰ ساله مشکلات مرتبط با تغییر مالکیت و سپس مشکلات پیش آمده در واگذاری و مزایده بیمارستان تصریح کرد: یکی از نخستین موانع در ادامه فعالیت این بیمارستان، مربوط به فرایند واگذاری آن بود که شرایط مزایده به درستی رعایت نشده بود و پس از طرح دعوا و رسیدگی به آن در محاکم استان، رأی به ابطال مزایده صادر و بیمارستان به مالکان اصلی مسترد شد.

فاضلی هریکندی با بیان اینکه بخش دیگری از موانع موجود در احیای فعالیت این بیمارستان مربوط به مالکیت و همچنین مطالبات پزشکان و پرسنل و بازنشستگان بود اضافه کرد: در این مورد نیز با توجه به تأکیدات و دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص احیای بیمارستان و عدم توقف ارائه خدمات درمانی، مهلتی برای تسویه همه مطالبات تعیین و اقدامات برای آغاز مجدد فعالیت‌های درمانی بیمارستان آغاز شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز خاطرنشان کرد: با برطرف شدن موانع در مسیر آغاز مجدد فعالیت این بیمارستان، در شرایطی که در پیک کرونا قرار داشتیم و با توجه به اهمیت و نیاز به ارائه خدمات درمانی به مردم استان البرز در مرداد ماه ۱۴۰۰ این بیمارستان با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی با یادآوری اینکه البرز از نظر سرانه درمانی و تخت بیمارستانی در شرایط معمول و استاندارد قرار ندارد، گفت: احیای این بیمارستان با ۱۰۸ تحت که طبق وعده مدیران بیمارستان تا پایان اردیبهشت سال جاری به ۱۲۸ تخت افزایش پیدا می‌کند نقش مهمی در رفع برخی از کمبودهای درمانی استان دارد. این مجموعه درمانی از ابتدای احیا تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به حدود ۱۳۰ هزار نفر از بیماران در بخش‌های مختلف خدمات درمانی ارائه کرده است.

فاضلی هریکندی با اشاره به اینکه در حال حاضر این بیمارستان همه مطالبات پرسنل و بازنشستگان را پرداخت کرده است و با بیان اینکه دادگستری البرز آمادگی دارد از ظرفیت‌های قانونی خود برای توسعه بیمارستان و افزایش خدمات درمانی به مردم استان استفاده کند، از پیگیری‌های نماینده ولی فقیه در البرز و تلاش‌های مسؤولان و همکاری با دبیرخانه شورای تحول قضائی البرز برای احیای این بیمارستان قدردانی کرد.

کد خبر 6099695

دیگر خبرها

  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • انتقال سند سهام آلومینیوم جنوب برای مطالبات بازنشستگان
  • قیمت هر کیلوگرم کلزا ۳۵ هزار تومان / ۵۰ درصد مطالبات پرداخت شد
  • وصول ۱۹ هزار میلیارد مطالبات دولت از صنایع خوزستان
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • واکنش معاون صنایع عمومی وزارت صمت به نامه برخی انجمن‌های صنعتی
  • پیش‌بینی برداشت ۳۲۰هزار تن کلزا در کشور/ هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان
  • پیش‌بینی برداشت ۳۲۰هزار تن کلزا در کشور/هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • ارسال فایل ۱۰۳ هزار تن گندم خریداری شده به بانک کشاورزی ایلام