Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@19:16:53 GMT

آسان بورس ابزاری کارآمد برای فعالین بورس

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۶۹۱۹۷

آسان بورس یک پلتفرم تحت وب برای طراحی استراتژی معاملاتی و فیلترنویسی در بازار سرمایه هست. این پلتفرم به فعالین بازار سرمایه این امکان را می‌دهد تا استراتژی معاملاتی خود را طراحی و آزمایش کنند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آسان بورس، برای استفاده از پلتفرم آسان بورس نیاز به دانش برنامه‌نویسی ندارید و صرفاً در یک محیط گرافیکی، با کشیدن و رها کردن ابزارها می‌توانید استراتژی و فیلترهای خود را طراحی کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین با آسان بورس می‌توانید برای اتفاقات مورد انتظار خود یک نوتیفیکیشن (Notification) تنظیم کنید تا در هنگام وقوع اتفاق، نوتیفیکیشن آن را روی تلفن همراه خود دریافت کنید و دیگر نیازی به رصد ساعتی یا روزانه بازار نداشته باشید.

برای استفاده از پلتفرم آسان بورس فقط کافیست وارد سایت www.asanbourse.ir شوید و یک حساب کاربری ایجاد کنید.

فیلترنویسی بدون یک خط کدنویسی با آسان بورس

فیلترها مجموعه‌ای از دستورات برنامه‌نویسی هستند که برای نوشتن آنها حتماً باید به برنامه‌نویسی مسلط باشید و یا اینکه از فیلترهای آماده که در سطح اینترنت موجود هست استفاده کنید که شاید برای شما کاربردی نداشته باشد. تصور کنید که قصد دارید یک فیلتر اختصاصی بنویسید و یا چند فیلتر را با هم ترکیب کنید؛ طبیعتاً برای عموم فعالین بازار که با برنامه‌نویسی آشنایی ندارند کاری سخت و غیرممکن هست.

آسان بورس پلتفرمی طراحی کرده که فعالین بازار سرمایه بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی و بدون حتی یک خط کدنویسی قادر هستند تا کلیه نیازهای فیلترنویسی خود را برطرف کنند.

برخی از ویژگی‌های پلتفرم فیلترنویسی آسان بورس:

- ایجاد فیلترهای مختلف در محیطی کاملاً گرافیکی و بدون یک خط کدنویسی.

- اشتراک گذاری فیلترها با سایر کاربران.

- امکان استفاده از فیلترهای آماده و پر کاربرد.

- امکان استفاده از فیلتر سایر کاربران.

- عدم نیاز به دانش برنامه‌نویسی.

- ایجاد فیلترهای شرطی و ترکیبی.

- امکان بررسی فیلترها در گذشته.

- امکان استفاده و ترکیب اندیکاتورها.

طراحی و تست استراتژی معاملاتی با آسان بورس

با یک جستجوی ساده در اینترنت می‌توانید هزاران استراتژی معاملاتی پیدا کنید ولی شاید اکثر آنها در بورس نتایج قابل قبولی نداشته باشند، بنابراین بهتر است پیش از اینکه از انتخاب یک استراتژی، ابتدا آن را آزمایش کنیم و از کیفیت آن مطمئن بشیم.

آسان بورس این امکان را به شما می‌دهد تا استراتژی مد نظر خود را بدون یک خط کدنویسی طراحی کنید و در گذشته بازار از آن تست بگیرید. این سرویس که اصطلاحاً Strategy Backtest نام دارد، به شما کمک می‌کند تا بهترین استراتژی را برای صنایع و نمادهای مختلف گزینش کنید.

سیستم دریافت نوتیفیکیشن آسان بورس

به طور معمول هر یک از فعالین بازار سرمایه، ده‌ها و یا صدها نماد را در لیست بررسی خود دارند و برای هر کدام یک سناریوی مشخص تعریف کرده‌اند. همچنین روزانه لیست خود را بررسی می‌کنند تا اگر اتفاق مورد نظرشان رخ داده باشد، تصمیمات معاملاتی خود را اتخاذ کنند.

حال تصور کنید که فردی حدوداً ۳۰ نماد را در لیست خود دارد و برای هر کدام یک سناریوی مشخص تعریف کرده و متغیرهایی هم برای هر سناریو در نظر گرفته است؛ احتمال اینکه به مرور زمان برخی از سناریوهای تعریف شده فراموش شوند بسیار زیاد است. از طرف دیگر تصور کنید برای هر نماد فقط دو دقیقه در روز وقت صرف شود، مجموع این دقایق در یک ماه و در یکسال عددی بسیار بزرگ می‌شود که می‌توانست به کارهای دیگر تخصیص یابد. سیستم نوتیفیکیشن آسان بورس به صورت تمام وقت مثل یک دستیار در خدمت شماست و طبق دستوراتی که تعریف می‌کنید، لیست سهام مد نظر شما را رصد می‌کند و به محض وقوع اتفاق مورد انتظار، از طریق پیام رسانه‌ای مختلف شما را در جریان قرار می‌دهد.

منتظر حضور گرمتان در نمایشگاه اینوتکس هستیم...

از تاریخ ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ در نمایشگاه اینوتکس واقع در محل برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران پذیرای شما عزیزان هستیم و از امکانات جدید آسان بورس رونمایی خواهیم کرد. همچنین به مناسبت عید فطر و نمایشگاه اینوتکس تخفیف ویژه‌ای را در نظر گرفته‌ایم که در صورت تمایل می‌توانید از این فرصت استثنایی نیز استفاده کنید.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آسان بورس فعالان بورس نمایشگاه اینوتکس2019

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۹۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس

شاخص در روز یکشنبه با افت حدود ۵هزار واحدی به ۲میلیون و ۲۵۹هزار واحد رسید. کاهش قیمت ارز و تداوم تثبیت قیمت در بازار نیما سبب شد تا طی ۵ روز ۷۹۰ میلیارد تومان پول از بازار خارج شود. امروز یک‏سال از سقوط شاخص از قله ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی می‌‏گذرد. عملکرد بورس طی یک‌سال اخیر بررسی شده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، شاخص‌کل بورس در روز یک‌شنبه به‌عنوان اولین روز کاری هفته‌جاری با افت ۵ هزار و ۱۰۰ واحدی به ۲ میلیون و ۲۵۹ هزار واحد رسید، به‌طوری‌که بازدهی این نماگر بازار از ابتدای سال حدود ۳ درصد بوده است، ضمن آنکه شاخص‌کل هموزن نیز با رشد ۱۹۲ واحدی به ۷۵۱ هزار و ۳۷ واحد رسید. بازدهی این نماگر ثانویه بازار سرمایه نیز از ابتدای ۱۴۰۳، هنوز بیش از یک‌درصد است.

به‌نظر می‌رسد، رشد قیمـــــت دلار در روز‌های ابتدایی سال‌۱۴۰۳ بازار را نسبت به رشد سهام کامودیتی‌محور که از کل بازار به لحاظ بازدهی عقب‌تر بودند، امیدوارتر کرده‌بود، چرا که با وجود اختلاف بالای دلار نیما و آزاد بورس تهران، به‌طور تاریخی حدس زده می‌شد این اختلاف به حداقل ممکن برسد. ظاهرا دولت سیزدهم دلار نیما را خط قرمز خود می‌داند و رشد آن را با سرعت بسیار محدودی دنبال می‌کند. اکنون بورس دچار سردرگمی شده‌است.

عملکرد خوب کلیت بازار در گزارش‌های فروردین و از سوی دیگر کارنامه سبز برخی از صنایع در صورت‌های مالی سالانه برخی از شرکت‌ها که اخیرا منتشر شده، سبب شده‌است تا شاخص هموزن افت بیشتری را تجربه نکند، چرا که از اول سال نیز از شاخص‌کل عقب‌تر بوده‌است.

به‌نظر می‌رسد شاخص هموزن جای زیادی برای افت بیشتر ندارد، چرا که به‌طور تاریخی باید این نماگر فرعی بازار از نماگر اصلی جلوتر بیفتد. به‌نظر می‌رسد با توجه به احتمال نوسان اندک، اما مثبت دلار آزاد، جو بازار سرمایه در این هفته متعادل‌تر شود، اما در نهایت اگر مقاومت بانک‌مرکزی برای رشد دلار نیما ادامه‌یابد، بازار چاره‌ای ندارد جز آنکه در محدوده ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار واحد پناه گیرد.

تابلوی بورس، تابلوی رکود

همچنان ارزش معاملات در بورس تهران اعداد بسیار پایینی به‌ثبت می‌رسد، به‌طوری‌که با وجود ۸ روز معاملاتی نسبتا پررونق در دو هفته گذشته، دوباره ارزش معاملات به زیر ۳ هزار میلیارد‌ تومان رسید. همچنین میانگین ارزش متحرک ارزش معاملات خرد نیز حکایت از آن دارد که ارزش معاملات کوتاه‌مدت بازار پایین‌تر از بلندمدت است. کاهش دوباره میانگین ارزش معاملات متحرک ۵‌ روزه به زیر ۲۰‌ روزه حکایت از تداوم رکود در بازار سهام دارد، ضمن آنکه میانگین‌های متحرک بلندمدت ارزش معاملات به‌هم نزدیک شده‌اند، از این‌رو به‌طور تاریخی در صورتی‌که محرک‌ها بازار را هدایت کنند، عبور میانگین متحرک ۵‌روزه از سایر میانگین‌ها می‌تواند بازار را به سمت ارزش معاملات ۲۰ هزار‌ میلیاردی هدایت کند.

این درحالی است که ارزش معاملات دلاری نیز در سطوح پایینی قرار دارد و تا زمانی‌که چند روز متوالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار تثبیت نشود، نمی‌توان از بازار انتظار رونق داشت. این شاخص، اکنون در محدوده ۳۰ میلیون دلار قرار دارد. علاوه‌بر این، در اولین روز معاملاتی هفته نزدیک به ۸۰ میلیارد‌ تومان پول حقیقی از بازار خارج‌شده و این در حالی است که از ابتدای سال حدود ۴ هزار و ۳۰۰ میلیاد‌ تومان پول حقیقی از بازار خارج شده‌است.

با بورس چه می‌توان کرد؟

بورس تهران، درگیر چند متغیرسیاسی و اقتصادی است و نمی‌داند به کدام‌سو برود. از سویی با نوسان‌ نرخ ارز به‌طور موقتی خوشبین و بدبین می‌شود. از سویی دیگر به امید رشد دلار نیما رونق می‌گیرد و دوباره با رکود همراه می‌شود. از طرف دیگر بازار ترجیح می‌دهد با وجود تعدیل P/E بازار سرمایه با انتشار برخی از گزارش‌ها همچنین با P/E زیر میانگین تاریخی خود معامله شود، چراکه هنوز سایه نرخ بهره ۳۰ درصدی سنگینی می‌کند.

همچنین بورس، با درگیری‌های منطقه‌ای دست‌وپنجه نرم می‌کند و هر لحظه امکان دارد که دشمن‌های منطقه‌ای دوباره تنش‌ها را افزایش دهند، لذا بازار دچار بی تصمیمی شده‌است. هر چند ممکن است در هفته پیش‌رو با نوسان اندک و مثبت دلار فضا متعادل‌تر شده و شاخص‌کل نیز استراحت کند، اما در صورتی‌که رویکرد ارزش دولت تغییری نکند، بازار سهام به روند نزولی ادامه خواهد داد و در آغوش محدوده ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار‌ واحدی پناه خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • نگاه ابزاری به زن و دختر را قبول نداریم
  • ۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد
  • بورس امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • هفت پله قرمز بورس
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • شاخص کل بورس به روند صعودی باز خواهد گشت؟ + فیلم
  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود