Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-08@23:08:45 GMT

روش‌های آسان برای افزایش سواد مالی

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۲۴۷۹۷

روش‌های آسان برای افزایش سواد مالی

به گزارش ایسکانیور، وجود یک شغل تمام وقت یا سایر مسئولیت‌هایی که بر عهده افراد است، زمان زیادی برای مطالعه و افزایش سواد مالی باقی نمی‌گذارد؛ اما وجود چنین مشغله‌هایی از اهمیت داشتن سواد مالی نمی‌کاهد. از طرفی متون دانشگاهی و پیچیده نیز برای آغاز مطالعه در یک حوزه تازه، مخصوصاً برای افرادی که زمان کافی برای آموزش ندارند، گزینه‌های مناسبی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین بهتر است در اولین گام‌های ورود به یک حوزه مطالعاتی مانند سواد مالی، از محتوایی استفاده کنید که در کنار اطمینان از اعتبار آن‌ها، مطالب سنگین را با زبانی به نسبت ساده بیان کرده باشند.

دنبال کردن صفحات مربوط به مراکز آموزشی معتبر در شبکه‌های اجتماعی، مطالعه مقالات کوتاه اما کاربردی و گوش کردن به پادکست‌هایی که در این زمینه محتوای مفید تولید می‌کنند، از جمله ساده‌ترین روش‌هایی است که کمک می‌کند در طول روز و بدون اینکه مشخصاً زمانی را صرف آموزش کنید، دانش مالی خود را افزایش دهید.

«اکوتاک» عنوان یک پادکست کاربردی در خصوص آموزش سواد مالی است که توسط «آموزین»، مرکز آموزش کارگزاری فارابی تهیه می‌شود و می‌توانید با دنبال کردن قسمت‌های مختلف آن، در هر زمانی از روز که برای خودتان مناسب‌تر بود، پاسخ بسیاری از سوالات خود را در زمینه مسائل مالی دریافت کنید.

علاوه بر این، زمانی که قصد ورود به شاخه‌ای تازه از علوم را دارید ممکن است حوزه‌های مختلف آن برای شما نامفهوم به نظر برسد و حتی ندانید به مطالعه در کدام بخش‌ آن علاقه بیشتری دارید. در چنین شرایطی متون و محتوای ابتدایی کاربردی‌ترند؛ چراکه به شما امکان آشنایی با سرفصل‌های مختلف حوزه مورد علاقه‌تان را می‌دهند و پس از آشنایی ابتدایی می‌توانید تصمیم بگیرید که به کدام حوزه‌ها علاقه‌مندتر هستید. به‌عنوان مثال اگر قصد سرمایه‌گذاری در بورس را داشته باشید، اما ندانید باید از کجا شروع کنید، می‌توانید با استفاده از متون راهنمای سرمایه گذاری در بورس با روش‌های مختلف ورود به این بازار آشنا شوید.

بعد از اینکه یک دید کلی نسبت به بازار، سرمایه‌گذاری و دانش مالی به‌دست آوردید، می‌توانید در حوزه‌هایی که بیشتر برای شما کاربردی هستند، دوره‌های آموزشی آنلاین یا حضوری بگذارنید. «آموزین» مرکز آموزش کارگزاری فارابی دوره‌های آنلاین و آفلاین مرتبط با سرمایه‌گذاری و بازارهای مالی تهیه کرده است. اگر قصد دارید از طریق سرمایه‌گذاری در بورس نسبت به حفظ ارزش دارایی‌ خود از طریق تورم اقدام کنید یا سرمایه خود را افزایش دهید، می‌توانید آموزش را با دوره خودآموز «بورسی شو» شروع کنید. در این دوره، با کلیات سرمایه‌گذاری در بورس آشنا شده و می‌توانید روش سرمایه‌گذاری مناسب خود را انتخاب کنید.

در نظر داشته باشید در صورتی که تصمیم به سرمایه‌گذاری در بورس داشته باشید، می‌توانید از طریق کارگزاری فارابی نسبت به دریافت کد بورسی غیر حضوری و ثبت‌نام رایگان سجام اقدام کنید. پس از دریافت کد بورسی غیر حضوری، می‌توانید با بررسی سایر دوره‌های آموزین، دوره‌های مناسب سطح خود را انتخاب کرده و آموزش را شروع کنید.

پس از افزایش دانش مالی، دریافت مشاوره سرمایه گذاری آنلاین می‌تواند راهکار دیگری برای افزایش اطلاعات مالی و سرمایه‌گذاری‌تان باشد؛ چراکه همواره و در هر حوزه‌ای برخورداری از راهنمایی و مشاوره افراد خبره در آن موضوع می‌تواند راهگشا باشد. درصورتی‌که تصمیم به سرمایه‌گذاری گرفتید، می‌توانید از طریق کارگزاری فارابی مشاوره سرمایه گذاری آنلاین و حتی تلفنی دریافت کنید.

بعد از طی مراحلی که در قسمت‌های قبل به آن‌ها اشاره شد، می‌توانید مطالعات خود را در زمینه کتب مرتبط با سرمایه‌گذاری یا اقتصاد رفتاری شروع کنید. مطالعه در این زمینه‌ها به شما کمک می‌کند اطلاعاتی که از طریق گوش دادن به پادکست، شرکت در کلاس‌های آموزشی و مشاوره سرمایه گذاری آنلاین دریافت کرده بودید، بهتر در ذهن‌تان جا بیفتد و در معاملات سهام و سایر جنبه‌های زندگی مالی خود موفق‌تر عمل کنید.

زندگی در کشوری با نرخ تورم فزاینده موجب شده برطرف کردن بسیاری از نیازهای ضروری یا پیشرفت مالی برای گروه قابل توجهی از افراد امری غیر ممکن به‌نظر برسد. اگرچه نمی‌توان آسیب‌هایی را که تورم به اقتصاد کشور و سطح زندگی مردم وارد کرده نادیده گرفت، اما افزایش سواد مالی و  اقداماتی از قبیل سرمایه‌گذاری می‌تواند راهکاری مناسب در جهت مقابله با آسیب‌های تورم باشد.

کد خبر: 1125661 برچسب‌ها بورس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بورس سرمایه گذاری در بورس کارگزاری فارابی شروع کنید سواد مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۴۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، گفت: باید کارگروه‌های تأمین مالی به همت اتاق‌های استانی تشکیل شود تا زمینه استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه برای تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی فراهم آید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق بازرگانی ایران، محمد خاکی، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، با اشاره به وضعیت نامناسب منابع مالی بانک‌ها و تلاش آنها روی اعطای تسهیلات تکلیفی، پیشنهاد ایجاد کارگروه‌های تأمین مالی استانی به همت اتاق‌های سراسر کشور را مطرح کرد. این کارگروه‌ها توان هدایت بنگاه‌ها به سمت استفاده بهینه از منابع بازار سرمایه را دارند.

رئیس اتاق خرم‌آباد  ضمن تأکید بر اهمیت نقش بازار سرمایه در تأمین منابع مالی موردنیاز بنگاه‌های اقتصادی تصریح کرد: در گذشته واحدهای اقتصادی وابستگی خاصی به منابع بانکی داشتند؛ اما امروز ظرفیت‌های بازار سرمایه به حدی است که می‌توان از میزان اینم وابستگی بکاهیم و سراغ روش‌های جدید تأمین مالی برویم.

به اعتقاد او باید از روش‌های سنتی عبور کرد و به کمک شیوه‌های جدیدی که در سطح دنیا رایج است، منابع موردنیاز بنگاه‌های اقتصادی را تأمین کنیم.

این فعال اقتصادی ادامه داد: چند سالی است که به دلیل شرایط اقتصادی حاکم، سیاست‌های بانک مرکزی به سمت سیاست‌های انقباضی پیش رفته و همین عامل موجب شده تا بانک‌های عمل نتوانند پاسخ‌گوی نیاز بنگاه‌های اقتصادی و حتی پروژه‌های شهرداری باشند. در واقع بانک‌ها تنها تا 80 درصد منابع خود را می‌توانند در قالب تسهیلات بپردازند و از آنجا که سیاست‌های انقباضی مطرح است، مانند گذشته نمی‌توانند در تأمین منابع بنگاه‌ها نقش بازی کنند.

رئیس اتاق خرم‌آباد، متناسب با کم‌رنگ شدن نقش بانک‌ها در پروسه تأمین مالی و از طرفی نیاز مبرم واحدهای اقتصادی به نقدینگی جدید، پیشنهاد داد: کارگروه‌های تأمین مالی استانی به همت اتاق‌های سراسر کشور و با حضور نماینده یک شرکت کارگزاری، مدیران سازمان‌های دولتی مربوطه، نماینده شهرداری و نمایندگان اتاق شکل بگیرند و در راستای هدایت صاحبان پروژه‌های تجاری و اقتصادی به استفاده از بازار سرمایه، حرکت کنند.

خاکی تصریح کرد: ظرفیت این کارگروه در این است که متقاضیان منابع مالی را در استفاده از بازار سرمایه راهنمایی کنند تا آنها بتوانند از بهترین و مناسب‌ترین روش تأمین مالی بهره ببرند. از طرفی این کارگروه‌ها باید به صورت استانی فعالیت کنند چراکه صنایع و ظرفیت‌های هر استان با استان دیگر متفاوت است.

رئیس اتاق خرم‌آباد تأکید کرد: دبیرخانه این کارگروه می‌تواند در اتاق و ذیل دبیرخانه شورای گفت‌وگوی استانی، شکل بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • آیا سرمایه‌گذاری همان پس‌انداز است؟
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید